Hana ʻo Kina i ka hale hana ʻala ʻalamona

ʻO nā mea nui o ka mea kanuʻawaʻawa ʻalemonaAia ka nui o ka amygdalin, ka aila momona, emulsin, amygdalase, prunase, estrone, α-estradiol, a me nā sterols kaulahao.

ʻO ka maikaʻi o ka extract almond a me ka waiwai hoʻohana

ʻO ke kuleana o ka ʻalemona nut extract ma ke ʻano he lāʻau lapaʻau i loaʻa i ka extract ka waiwai i nā flavonoids a me polyphenols, hiki ke hoʻemi i ke kiʻekiʻe o ka cholesterol i loko o ke kino a hoʻemi nui hoʻi i ka hopena o ka maʻi puʻuwai a me nā maʻi maʻi he nui.

He hopena diastolic ia i ka ʻiʻo maʻemaʻe bronchial, hoʻomaha i ka spasm o ka ʻiʻo maʻemaʻe bronchial a hoʻomaha i ka ʻū a me ka expectoration.ʻO ke kumu nui ka decomposition lohi o ka amygdalin awaawa i loko o ke kino, e hana ana i kahi trace o ka waika hydrocyanic, ke kikowaena hanu he sedative Chemicalbook sedative hopena, i mea e noho mālie ai ka hanu a hoʻokō i ka ʻu, ka hopena hānō;Hiki paha ma muli o ka haʻahaʻa haʻahaʻa o ka waika hydrocyanic keʻakeʻa i ka metabolism oxidative o ke kino carotid a me ke kino aortic, ka hopena i ka hohonu o ka reflex respiration, i maʻalahi ka hoʻokuʻu ʻana i ka sputum.

ʻO ka huaʻawaʻawa amygdalin hydrolysis benzaldehyde i loko o ka vitro a i nā kānaka olakino a i ʻole nā ​​​​maʻi maʻi maʻi, hiki ke kāohi i ka hana digestive o ka pepsin, no laila he hopena anti-ulcer.He hana lubricating a laxative ka aila momona almond i loko o ka ʻōpū.

E like me ke ʻano o nā mea hoʻonaninani kiʻekiʻe, ʻo nā mea hana nui o ka almond extract he alkaloids, flavonoids, polysaccharides, glycosides, organic acids, volatile oil, etc.He hopena proliferative ka extract o ka almond i nā keratinocytes epidermal, a he hopena hoʻolaha i ka hana ʻana o ka ceramide, hiki ke kāohi i ka hana o tyrosinase i loko o ka ʻili, hoʻemi i ka hana ʻana o ka melanin, hoʻopau i kekahi mau wahi kūpono, a hiki ke hoʻohana ʻia. no ka manawa lōʻihi e hoʻomālamalama i ka ʻili a hoʻopau i nā laina maikaʻi ma ka ʻili o ka ʻili.

 Wehe ʻalemona

ʻO ka amygdalin ʻawaʻawa mai ka ʻawaʻawa ʻalemona extract hiki ke pale pono i ka hoʻonui ʻana o ke kō koko i hana ʻia e alloxan, a ʻo ka ikaika o ka hana e pili ana i ka neʻe ʻana o ka amygdalin awaawa i ke koko.Loaʻa i ka amygdalin ʻawaʻawa ka hopena anti-coagulant.

ʻO ka ʻawaʻawa almond extract ka hopena o ka diastolic bronchial smooth muscle, hoʻomaha i ka spasm o ka bronchial smooth muscle, hoʻomaha i ka ʻū, ka hānō a me ka expectoration.ʻO kāna hana nui, ʻo ka ʻalemona ʻawaʻawa e hoʻoheheʻe lohi ʻia i loko o ka vivo e hoʻohua i nā huina, he hopena sedative i ke kikowaena hanu a hoʻomaha i ka neʻe ʻana o ka hanu, pēlā e loaʻa ai ka hopena o ka hoʻomaha ʻana i ka maʻi a me ka hoʻomaha ʻana i ka hānō;hiki ke pale i ka metabolism oxidative o ke kino carotid a me ke kino aortic ma ka haʻahaʻa haʻahaʻa, kahi e hoʻohonu ai i ka hanu reflex a maʻalahi ke kipaku ʻana i ka sputum.

ʻO ka ʻawaʻawa ʻalemona ʻawaʻawa ke kāohi i ka hana digestive o ka pepsin in vitro a i loko o ka vivo i nā maʻi olakino a i ʻole ka maʻi ʻeha, a no laila he hopena anti-ulcer.Hana ʻia ka aila momona ʻalemona ma ke ʻano he lubricating a defecating agent ma ka ʻāpana ʻōpū.

ʻO ka ʻaila ʻalemona ʻawaʻawa ka mea e pepehi ai i nā roundworms, ascaris, pinworms a me nā hookworms in vitro a hoʻopaʻa i ka S. typhi a me S. paratyphi.Ua hōʻike pū ʻia nā noi lāʻau lapaʻau e kūʻē i nā roundworms, pinworms a me hookworms.

Loaʻa i ka ʻawaʻawa almond extract nā mea hana e pale ai i ka hyperglycemia, me ka ʻike ʻana e hoʻolalelale i ka hana ʻana o ka insulin i loko o ke kino a hoʻomaikaʻi i ka naʻau o ke kino i ka insulin, a ke keʻakeʻa nei ia i ke komo ʻana o ka glucose i ke kino.

About plant extract, contact us at info@ruiwophytochem.com at any time! We are professional Plant Extract Factory!

Welina mai e kūkulu i kahi pilina ʻoihana romantic me mākou!

Ruiwo-FacebookTwitter-RuiwoYoutube-Ruiwo


Ka manawa hoʻouna: Feb-21-2023